Фактът, че ГЕРБ толкова дълго не могат да си намерят кандидат,

...
Фактът, че ГЕРБ толкова дълго не могат да си намерят кандидат,
Коментари Харесай

Ваня Григорова : Фактът, че ГЕРБ толкова дълго не могат да си намерят кандидат , показва тяхното притеснение

" Фактът, че ГЕРБ толкоз дълго не могат да си намерят претендент, демонстрира тяхното терзание. Ако ГЕРБ не желае да се нагърби с наследството на ГЕРБ, това е задоволително показателно за качеството на обществените политики, които се организират в Столична община ". Това сподели пред БНР Ваня Григорова, икономист, синдикалист, претендент за кмет на София. 

" Включвам се в борбата, с цел да продължа да пазя правата на работещите. Решенията за трудовите хонорари, изискванията на техния труд се взимат на " Московска " 33. И тъй като от години виждам по какъв начин хората с парите си заплащат, с цел да може да се създават закони и нормативи, които обслужват техния интерес. Затова е основно значимо жителите, работещите да осъзнаят, че в случай че нямат свои представители на всички нива - локално, национално, европейско, няма по какъв начин да разчитат, че някой ще се грижи за ползите им... Работещите жители са същинското конституционно болшинство, което би трябвало да поеме живота си в личните си ръце. София би трябвало да бъде за всички ". 

Според нея при разрешаването на казуса със зърнопроизводителите българският поданик е победеният.

" Земеделците имат причина да стачкуват от дълги години. Безспорно е, че доста производители се обогатиха от политиката, която организира Европейският съюз в този бранш. Затова не можем да виним някого, че се е възползвал е порочната европейска политика, която се организира в земеделието... Относно миньорите, ние не сме спирали да вършим митинги и да се борим против върлите опити за заличаване на българската енергетика. И това е от години наред ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР